Hei!

Syksyn alku on mennyt kohdallani todella nopeasti. Uskon, että sama tunne on monella muullakin.  On tullut aika siirtyä seuraavaan kurssiin. Toisen kurssin alku tulee nopeasti ja yllättäen senkin tähden, että olemme siirtäneet sitä viikolla aikaisempaan muiden kirkkomme kiireiden tähden. Seurakuntakierroksemme jatkuu ja nyt vuorossa on Pori ja opetuksen aiheena on raamattuaiheista Uusi testamentti. 

 1. Etäoppimisjärjestelmään on lisätty materiaali "Ihmiskäsitys ja soteriologia" - kurssia varten. Saatavilla on lopputyö, lähiopetuksen esitysgrafiikka muistiinpanoineen sekä ensimmäinen julkaistu versio tekstikirjasta muun aineiston tueksi "Jumalan luodut ja pelastus".
  Lisäksi on myös bonusmateriaalia enkeleistä ja linkkejä lisätiedon janoisille ennaltamäärämisen problematiikasta.
   
 2. Seuraava lähiopetuspäivä etelässä on Porissa 21.9. klo 11-17. Tällöin aiheena on raamattuaineista "Uusi testamentti", joka on johdanto Uuden testamentin kirjallisuuteen, opetuksiin ja maailmaan. Pohjois-Suomen lähiopetus on viikko etelän jälkeen eli 28.9. klo 18. Tästä linkistä kirjauneet käyttäjät saavat kartan ja ajo-ohjeen.
   
 3. Toinen raamattukoulumme kustantama käännöskirja "Living Our Beliefs" on saatu kääntäjältä ja se on siirtynyt oikolukuun ja taittovaiheeseen.
   Kyseessä on loistava kirja niistä teologisista korostuksista, jotka ovat tärkeitä metodisteille identiteetin tähden. Toivottavasti saamme tämän jo joulumyyntiin, vaikka kirjaa ei kurssikirjana vielä tarvitakaan.
   
 4. Raamattukoulun etäjärjestelmän kehittämisen tiimoilta on alkamassa syksyllä uusi prosessi, jonka uskon tuovan ryhtiä etäopiskelujärjstelmän kehitykseen. Kerron sitten tarkemmin, kun yksityiskohdat varmistuvat.
   
 5. Huomaa, että voit seurata raamattukoulun ilmoittelua myös sosiaalisessa mediassa:
  1. Google+: https://plus.google.com/117002750136524547897/posts
  2. Twitter: @avoinrk

 

Tämmöistä. Pahoittelen vielä sitä, että tähän astiset aikaansaannokset ovat melko vaatimattomia, mutta olen silti iloinen tästäkin. Joskus vain elämä lyö korville eikä sitä sitten jaksa tai ehdi tekemään edes sitä, minkä tietää olevan oikein.

SIunaten,

    - jori -