Loistavaa kesää!

Kevään lähiopetukset tuli kaikki pidettyä 1.6. mennessä etelässä ja pohjoisessa. Tällä hetkellä on niiden suhteen sinänsä hyvä mieli, vaikka paljon sellaista, mitä ajatteli tekevänsä jäi vielä odottamaan valmistumista. Elokuussa jatkamme metodismiin keskittyvällä kurssilla ja paikkana on etelässä on todennäköisesti Jokilaakson seurakunta, joka on muuttaa kesällä uusiin tiloihin. Mutta näistä enemmän kesän jälkeen.

Olen lisännyt nyt Vanhan testamentin -kurssin tehtävän nettiin. Samoin siellä on rovasti Olavi Peltolan 'Löytöretki Vanhaan testamenttiin' -kirja pdf-tiedostona, mitä on vaikea enää saada kirjana. Lisäsin myös sen aikajanan, jota lähiopetuksessa käytin. Samoin Usherin aikajanan. Ja bonuksena teologian tohtori Hannu Pöyhösen loistavan artikkelin Vanhan testamentin kaanonin synnystä. Se haastaa sinut ajattelemaan jo oppimisia totuuksia, koska se perustuu idän kirkon näkemykseen.

Edelleen evankelioinnin kurssiin olen lisännyt Jan-Markuksen materiaalit ja tehtävän. Tätä kurssia täydennän vielä myöhemmin, mutta nämä materiaalit riittävät hyvin loppuntyön tekemiseen.

Lopputöitä voi siis työstää eteenpäin, jos kesällä on tylsää :D

Ja sitten lopuksi tärkeä tiedotus. Raamattukoulun sivusto uudistaan tämän kuukauden aikana. Teen työn testipalvelimella, joten sivusto toimii koko ajan niin kuin tähän mennessä ja sitten vain päivittyy uuteen versioon, kun kaikki on valmista. Tänään (6.6.) siirrän nykytilanteen työstettäväksi testipalvelimelle, joten vaikka järjestelmä toimii normaalisti, niin pyydän, että ette palauta lopputöitä ennen kuin tiedotan palvelimen päivittyneen uuteen versioon. Muutoin kaikki on siis normaalisti käytössä, mutta lopputyöt voitte palauttaa joko palvelimen päivittämisen jälkeen tai sähköpostilla minulle.

Tänään ennen palvelimen 'jäädytystä' kirjaan arvosanat ja palautteet tässä välissä palautetuista lopputöistä. 

 Mutta kaiken tämän myötä oikein siunattua kesää sinulle ja yritään myös lomailla jossain välissä,

    - jori -